4 muna
1,5 dl peent suhkrut
5 sl kartulijahu
1 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
4 dl vahukoort
1 pk tarretisepulbrit
0.5 dl vett
Valmistamine:Mikserda mune mikseri täisvõimsusel umbes 6-7 minutit ja vahustamise lõpupoole lisa supilusikakaupa suhkur. Sega jahud ja küpsetuspulber ning sõelu munavahu sisse, ise pidevalt ja ettevaatlikult segades. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225 kraadi juures 6-8 minutit kuni biskviit on pealt kuldse värvusega. Võta biskviit ahjust välja ja keera rulli ning lase jahtuda.
Täidise valmistamiseks vahusta vahukoor. Nüüd keeda vesi 100 kraadini ja sulata seal sees tarretisepulber. Sega segu koguaeg ja lase jahtuda. Jahtunud segu kalla peene joana vahukoore sisse, ise teise käega mikserdades.
Nüüd rulli biskviit lahti, määri sinna peale vahukooresegu, rulli rull kokku, keera küpsetuspaberisse ja aseta külmkappi tahenema.
http://gegegerda.blogspot.com/2008/06/hulise-tidisega-rullbiskviit.html
1 kuu tagasi